MBA Part Time

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

 

Αγαπητοί υποψήφιοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, γίνεται ίδρυση / επανίδρυση όλων των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων των Ελληνικών ΑΕΙ. Ως εκ τούτου, δεν θα δεχόμαστε αυτή την περίοδο αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Θα ενημερωθείτε εκ νέου μέσα από την ιστοσελίδα μας για την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων. Ευχαριστούμε.

 

Καλωσορίζοντάς σας  στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA Μερικής Φοίτησης το οποίο υποστηρίζεται από τα Τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν σας υποδέχομαι απλά στο πιο καταξιωμένο και αναγνωρισμένο, ως απόλυτα σύγχρονο και ανταγωνιστικό MBA πρόγραμμα, αλλά σας υποδέχομαι σε ένα νέο κύκλο της ζωής σας, η ολοκλήρωσή του οποίου θα σας έχει προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 
 
Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε του αυριανούς ηγέτες οι οποίοι θα δρουν ως συντελεστές αλλαγής και καινοτομίας καθώς επίσης να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του κόσμου των επιχειρήσεων στο μέλλον και ταυτόχρονα να διαμορφώνουν νέα γνώση και πρακτική στη διοίκηση επιχειρήσεων.  
 
Προσωπικό όραμα αλλά και συνεπής προσανατολισμός όλων των διδασκόντων στο πρόγραμμα αυτό, αποτελεί όχι μόνο το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στην εξαίρετη ιστορική διαδρομή του, αλλά να αποτελέσει σήμερα και αύριο, το σημείο αναφοράς για τα προγράμματα ΜΒΑ  της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 
 
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται  στις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες αλλά και σε διεθνείς ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προδιαγραφές. Οι επιλογές που δίνονται μέσω του προγράμματος επιτρέπουν στους φοιτητές ώστε να επωφελούνται πολλαπλά., αφού οι συμμετέχοντες του προγράμματος αποκτούν σταδιακά εμπεριστατωμένη γνώση σε τομείς και θεματικές διοίκησης, γνώσεις που τους προετοιμάζουν όχι απλά για τη διαχείριση σύγχρονων διοικητικών προκλήσεων, αλλά προπαρασκευάζουν στο να ηγηθούν των ελληνικών και διεθνών δεδομένων της εποχής μας.
 
Το Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης προσφέρει τρεις κατευθύνσεις που αποτελούν βασικούς πυλώνες της σύγχρονης εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι φοιτητές του Προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων κορμού είτε την κατεύθυνση Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, είτε την κατεύθυνση Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων και Εταιρειών Νέας Τεχνολογίας ή την κατεύθυνση Λειτουργικό και Ρυθμιστικό Πλαίσιο των Επιχειρήσεων και των Χρηματοπιστωτικών Αγορών.
 
Η κατεύθυνση Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων και Εταιρειών Νέας Τεχνολογίας συνδυάζει τη διοικητική επιστήμη με την τεχνολογική γνώση. Το όραμα δημιουργίας αυτής της κατεύθυνσης είναι η άρτια επιστημονική εκπαίδευση στελεχών τα οποία θα μπορούν να συνδυάζουν τη γνώση της διοίκησης των επιχειρήσεων με αυτή της τεχνολογίας και ιδιαίτερα της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της επικοινωνίας. Φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε μια νέα γενιά στελεχών που θα ξεχωρίζουν για τις δεξιότητες τους στη διαχείριση των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων, καθώς και για τις ικανότητες τους να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην επιτυχή καθοδήγηση των επιχειρήσεων στις προκλήσεις που αναδεικνύει η «ψηφιακή εποχή». Στελέχη ικανά να αποτελέσουν ηγέτες και φορείς στρατηγικών αλλαγών στις επιχειρήσεις που στελεχώνουν δεδομένων των προκλήσεων που έχει φέρει η νέα εποχή της πληροφορίας και της γνώσης. 
 
Η κατεύθυνση Λειτουργικό και Ρυθμιστικό Πλαίσιο των Επιχειρήσεων και των Χρηματοπιστωτικών Αγορών έρχεται να καλύψει το κενό εκπαίδευσης στελεχών στο χώρο του ρυθμιστικού πλαισίου του ανταγωνισμού καθώς και του ρυθμιστικού πλαισίου των χρηματοπιστωτικών αγορών. Οι νέες συνθήκες ανταγωνισμού που διαμόρφωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη λειτουργία των επιχειρήσεων καθώς και το ρυθμιστικό πλαίσιο ανταγωνισμού καθώς και οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα μετά τη Χρηματοπιστωτική Κρίση του 2007-2009 απαιτούν την σύγχρονη εκπαίδευση στελεχών τα οποία θα έχουν εκείνες τις δεξιότητες οι οποίες απαιτούνται για την αποτελεσματική διοίκηση επιχειρήσεων στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον του 21ου αιώνα αλλά και να αποκτήσουν την άριστη γνώση λειτουργίας του ρυθμιστικού πλαισίου λειτουργίας των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών αγορών.
 
Αν οι δικές σας φιλοδοξίες και όνειρα ταιριάζουν με τις δικές μας, τότε μέσα από το MBA μερικής φοίτησης σας προσφέρουμε τις δυνατότητες να τα πραγματοποιήσετε.
 
Με την ευχή, να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας αυτή στο έπακρο
 
Ο Διευθυντής του προγράμματος 
 
Καθηγητής Γεώργιος Κουρέτας
 
 

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
6ος όροφος, Γραφείο 600
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 616
                    +30 210 82 03 615

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA in Telecoms Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: Χαιρετισμός από το Διευθυντή του Προγράμματος