MBA Part Time

νεα & εκδηλωσεις

 

 

 

Εν όψει του εορτασμού των 100 χρόνων του, το ΟΠΑ προσκαλεί τους αποφοίτους του να ξαναγίνουν μέλη της κοινότητάς του

Το ΟΠΑ για σχεδόν 100 χρόνια, έχει εδραιωθεί ως ένα πανελληνίως και διεθνώς διακεκριμένο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Με τη διαρκή υποστήριξη των χιλιάδων μελών της κοινότητάς του, αποτελεί διαχρονικά στήριγμα και πηγή πνευματικού πλούτου για τη χώρα. Οι απόφοιτοί του είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ιδρύματος και πρεσβευτές στην ελληνική και διεθνή σκηνή.
 
Ο ιστότοπος www.alumni.aueb.gr στοχεύει στην επανασύνδεση των αποφοίτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων με το ΟΠΑ. Αποτελεί ένα κανάλι επικοινωνίας, με σκοπό την ενημέρωση των πρώην φοιτητών του για όλες τις σχετικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και υπηρεσίες.
 
Ως πρώτο βήμα, καλούμε όλους τους alumni να εγγραφούν στην πλατφόρμα https://alumni.aueb.gr/el/user/register?destination=node/18. Για όποια διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Λιάτσου (Τμ. Δημοσίων Σχέσεων) στο 210-8203 407 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

LIBRA GROUP FELLOWS 2019

Όπως εγκρίθηκε από την 5η Συνεδρίαση της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής της 15ης Μαΐου 2019, οι κάτωθι φοιτητές του ΜΒΑ λαμβάνουν υποτροφία από τον όμιλο LIBRA GROUP. 
 
Συγκεκριμένα, η ευγενική χορηγία του Ομίλου LIBRA GROUP αφορά 14 υποτροφίες των 2000€..
 
 
 1. Αποστολοπούλου Νίκη
 2. Αργύρης Νικόλαος
 3. Γεωργοπούλου Βασιλική
 4. Γκιόκα Εντρίνα
 5. Κατσώνη Παναγιώτα
 6. Κιτσαρας – Νάσσης Κωνσταντίνος
 7. Κοντοές Μάρκος
 8. Μπαρτζούδη Ευαγγελία
 9. Νούσιας Ηλίας
 10. Νταβαναγγέλη Μαριάννα
 11. Παύλος Γεώργιος
 12. Τζέτζος Κίμωνας
 13. Τσαντήλα Ευθυμία
 14. Χατζηευθυμιάδης Κυριάκος
   
   

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2019

Για 27η συνεχή χρονιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση σταδιοδρομίας με τίτλο «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2019». Το ΟΠΑ, ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις που θέτει το περιβάλλον της αγοράς εργασίας, έμπρακτα υποστηρίζει αποφοίτους και ενεργούς φοιτητές του, διοργανώνοντας τη θεσμοθετημένη ετήσια εκδήλωση υπό την ευθύνη του Γραφείου Διασύνδεσης.  

Η ευρεία αποδοχή και η επιτυχία της εκδήλωσης αναδεικνύονται από τα μέχρι στιγμής αριθμητικά της στοιχεία, καθώς περισσότερες από 70 επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της οικονομίας πρόκειται να συναντήσουν από κοντά περισσότερους από 700 φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας.

Η φετινή εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 από τις 9:30 έως τις 17:00 στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

7η Ετήσια Ημέρα Καριέρας

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε την 7η Ετήσια Ημέρα Καριέρας (7th Annual Career Day) με τη συμμετοχή μερικών από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Η Ημέρα Καριέρας πραγματοποιήθηκε  στο Radisson Blu Park Hotel την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, 11.00 έως 18.00.
 
Η διοργάνωση της Ημέρας Καριέρας ήδη από την πρώτη χρονιά αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές Ημέρες Καριέρας και για τις εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν καθώς και για τους τελειόφοιτους και τους αποφοίτους του προγράμματος. Η απόκτηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, οι ηγετικές δεξιότητες, η ευελιξία του προγράμματος, η συμμετοχή των φοιτητών σε διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία Πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, αποτελούν την εγγύηση για την απόκτηση υψηλής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης των φοιτητών του προγράμματος, αρχές οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΜΒΑ. Συνεπώς οι απόφοιτοι του ΜΒΑ αποτελούν μια υψηλού επιπέδου δεξαμενή για υποψήφια στελέχη για πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις, σε πολλούς κλάδους της οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
 
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις.
 
 
A.E. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
 
ACCENTURE
 
DELOITTE
 
ERNST & YOUNG
 
LEROY MERLIN
 
LIDL
 
Mondelez Europe Services
 
NESTLE HELLAS A.E.
 
PWC
 
UNILEVER
 
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-Delhaize Group 
 
ΜΕΤΡΟ 
 
ΜΙΝΕΡΒΑ
 
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ 
 
ΠΛΑΙΣΙΟ
 
ΣΤΗΛΜΕΤ
 

No images found.

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
6ος όροφος, Γραφείο 600
Αθήνα 113 62

 • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 616
                  +30 210 82 03 615

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA in Telecoms Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: ΝΕΑ